top of page

EVELIINA HOLM

Mindfulnessmeditaatio-ohjaaja

P9060522_edited.jpg
P9060785_edited.jpg
P9060181 (1)_edited.jpg

NIMI: Eveliina Holm

SYNTYMÄPÄIVÄ JA HOROSKOOPPI: 9.12. Aurinko ja kuu jousimiehessä, nouseva merkki vaa’assa. Syntynyt uteliaaksi ja rohkeaksi seikkailijaksi sekä harmoniaa ja totuutta etsiväksi luonnonlapseksi. 

ELÄMÄ ENNEN JOOGAA: Kätkin rakastavan sydämen kovan mimmin kuoren alle ja pukeuduin mustaan. Pidin ajatuksiani totuutena ja murehdin menneitä sekä stressasin tulevaa.

KOULUTUS /ERIKOISTUMINEN

Merkittävimmät koulutukset 2010-2020:

Ayurveda elämäntaidonohjaaja, Suomen Ayurvedayhdistys

The Alchemist (RYT 100), Authentic Flow Tribe 

MBSR-ohjaajakoulutus, Center for Mindfulness 

RYT-200, Authentic Flow Tribe 

Tradenomi, Haaga-Helia AMK 

OMA HARJOITUS: Päivittäinen, sillä se tuo selkeyttä ja tasapainoa. Sisältö voi olla milloin mitkäkin, se vaihtelee keho-mieli-sydämeni tarpeiden mukaan. Eniten harjoitan flowta, yiniä ja vapaata, tutkivaa, somaattista liikettä, pranayamaa ja meditaatiota. Viimeisin ei jää koskaan pois.

OPETUSTYYLI: Selkeä, arvostava ja huumorintajuinen. Nautin hitaudesta ja vapaudesta. Jos joogeilta kysytään, harjoitus kanssani on syvää, oivaltavaa, meditatiivista ja usein hikistä. Kehotan uteliaisuuteen, armollisuuteen, sallivuuteen ja sen hetkisten rajojen tutkimiseen sekä kunnioittamiseen. Aikeenani on luoda tilaa, jossa jokainen voi ottaa yhteyttä itseensä ja sitä kautta koko kosmokseen.

 

MITKÄ ASANAT OPETAT AINA: Adho mukha svanasana, balasana, shavasana

LEMPIASANA: Vasisthasana ja sen variaatiot

INHOKKIASANA: parivrtta anjaneyasana

LEMPISANONTA: Se mitä on takanamme ja se mitä on edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme. - Oliver Wendell Holmes

KOTIPAIKKAKUNTA: Helsinki viimeiset 10 vuotta, mutta olen syntynyt ja kasvanut kauniilla saarella Varsinais-Suomessa. 

 

KAUNEIMMAT PAIKAT JOSSA OLET KÄYNYT: Suomalaista metsämaisemaahan ei voita mikään, mutta muihin kauniisiin paikkoihin olen törmännyt mm. Sri Lankalla, Meksikossa, Afrikassa, Balilla, Kreikassa ja Belgiassa. 

MATKUSTUS TOIVELISTALLA: Kolumbian uumenet. Mutta lennän vain harkitusti ja harvoin, there is no planet B.

MITÄ HALUAT VIELÄ TEHDÄ ELÄMÄSSÄSI: Rakentaa talon metsään ja asua siellä, opettaa joogaa ja meditaatiota, tehdä ayurvedaohjauksia, kirjoittaa kirjan, tutustua erilaisiin pyhiin paikkoihin ja viisausperinteisiin. Toisaalta haaveilen kuitenkin ihan vain terveydestä ja rakkaudesta - en sen erikoisemmista jutuista.

 

PARHAAT BIISIT

  1. CRAZY DANCING - Voulez-Vouz by ABBA

  2. JOOGA - Vaikea valita, mutta mennään tällä: Artificial Algorithm by Slow Meadow

  3. MIELENKOHOTTAJA - Adam & Eve by Will Evans & Stars by Ayla Nereo 

  4. TUNNELATAUS - Soturin voimaa by Jaakko Elo & Free by Will Evans

 

KIINNOSTUKSESI JOOGAN LISÄKSI: Luonnon syklit ja muodot, yrttilääkintä, suomalainen muinaisusko ja mytologia sekä klassinen tantra. Remppa-asiat, vintage-vaatteet, luonnonkosmetiikka ja ekologisuus. Korvani saa hörölle aidot kohtaamiset ihmisten kanssa sekä keskustelut tunteista, ajatuksista, kokemuksista, haasteita ja onnisitumisista.

ERITYISTALENTTISI: Näyt voi selittää viesteinä henkioppailta, viesteinä muista maailmoista tai aivojen harhoina. Oli miten oli, tällaista tapahtuu minulle. En tiedä onko se erityistalentti, mutta enpäs keksinyt muutakaan.

MILLAISEN JÄLJEN HALUAT JÄTTÄÄ: Toivon, että minut muistetaan siitä, miten autoin ihmisiä löytämään tiensä itsensä äärelle ja saamaan elämän ohjakset takaisin omiin käsiin. Toivon myös, että jätän mahdollisimman ekologisen jäljen maapallolle ja avarran meidän ihmisten silmiä sille tosiasialle, että me olemme luonto, me olemme kosmos.

MITÄ HALUAT SANOA IHMISELLE JOKA PELKÄÄ JOOGAN KOKEILEMISTA: Tuntematon voi pelottaa, se on luonnollista. Pelkohan ei katoa välttelemällä, vaan muuttuu menemällä kohti. Ja muistutukseksi, että joogatunnilla et voi onnistua tai epäonnistua, olla huono tai hyvä - se on täysin mahdotonta! Kutsun sinua astumaan pois itse itsesi tieltä ja antamaan joogalle luvan tulla elämääsi. Tyylejä, tapoja ja opettajia on paljon. Löydä se, mikä ravitsee sinua. If you never try, you’ll never know. And I’m guessing you really want to know.

bottom of page