Elisabeth Ehrnrooth

VOICE WORK -METODI 

“Musiikki ja äänen käyttö on Elisabethin intohimo ja se huokuu hänen työstään. Elisabethin olemus on lämmin, kannustava ja hän luo olemuksellaan turvallisen ympäristön Voice Work -sessiolle. Minua jännitti mennä osallistua työpajaan. En ole koskaan kokenut tuntevani omaa ääntäni ja sen potentiaalia tai olevani hyvä puhumaan selkeästi ja kuuluvasti, saatikaan laulaa.

 

Voice Worki -työpajan aikana Elisabeth kannusti meitä lempeästi avaamaan ääntämme ja kokeilemaan sen eri ulottuvuuksia. Tunnelma oli turvallinen, eikä kenekään tarvinnut olla huomion keskipiste ellei niin halunnut. Kollektiivinen energia oli mukaansatempaisevaa. Työpajan jälkeen olo oli rauhallinen, kevyt ja voimaantunut. On hienoa löytää itsestään voimavara jota ei tiennyt olevan.

 

Tähän jäin koukkuun. Haluan jatkaa oman ääneni harjoittamista ja sitä kautta löytää uusia voimavaroja kaikkeen kommunikaationi ja itseni ilmaisemiseen. Kiitos Elisabeth!”   

- Magnesia Festivalin vieras, elokuu 2017

Elisabeth on laulaja-lauluntekijä, joka aloitti säveltämisen ja laulamisen jo nuorena. Elisabeth on valmis-tunut sosiaalipsykologian kandiksi Helsingin Yliopistosta ja laulajaksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta.

Musiikki ja äänenkäyttö ovat lapsuudesta saakka olleet Elisabethin  tapa käsitellä vahvoja tunteita ja luoda yhteys itseensä ja muihin ihmisiin. Tänä päivänä Elisabeth toimii omaa musiikkiaan julkaisevana säveltäjänä ja artistina sekä auttaa muita ihmisiä löytämään yhteyden ääneensä ja itseensä kehittämänsä VoiceWork -metodin avulla.

Vaikka käytämme ääntämme päivittäin on hyvin tavallista, että se voi tuntua vieraalta tai yhteys siihen voi olla pinnallinen. VoiceWork on metodi, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä tutustumaan omaan ääneensä. Harjoitukset vievät osallistujan kohtaamaan ääntään ilman odotuksia siitä mitä sen “pitäisi olla”. Tutustumalla ääneemme voimme vapauttaa itseilmaisuamme ja saada uutta luottamusta siihen, että saamme tulla kuulluksi juuri sellaisena kun olemme. VoiceWork on interaktiivinen metodi, joka jättää osallistujalle rentoutuneen olon ja tärkeimpänä herättelee yhteyttä omaan ääneen ja sitä kautta myös itseen.

Ylpeänä voimme nyt kertoa, että VIRTA Well-being tarjoaa VoiceWork -metodia ensimmäisenä Suomessa yrityksille ja muille organisaatioille. VoiceWork-työpaja toteutetaan ryhmässä, mutta jokainen osallistuja työskentelee omista lähtökohdistaan käsin. Yhdessä luodaan salliva tila tehden yksinkertaisia ääniharjoituksia, yhdistäen niitä keholliseen liikkeeseen, jonka kautta oma ääni tulee tutummaksi. Ryhmässä tehty harjoitus voi parhaimmassa tapauksessa parantaa myös ryhmähenkeä ja luoda inhimillisemmän ja toisia tukevan ympäristön.

 

Elisabeth yhdistää workshopissa osaamistaan esiintymisestä, laulamisesta, psykologiasta ja itsetuntemuksesta. “Haluan auttaa ihmisiä tutustumaan omaan ääneensä, puhe sekä/tai lauluääneen, turvallisessa ympäristössä. Uskon että kokemuksella on positiivisia vaikutuksia kullekin omalaatuisella tavalla."

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & ILTAPÄIVÄKERHOT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy