MEIDÄN TARINA

VIRTA Well-being sai alkunsa reilu kaksi vuotta sitten, kesällä 2017. Hanna ja Sonja tapasivat toisensa, ja jo ensimmäisen keskustelun myötä kävi ilmi, että he jakoivat yhteisen mission: tuoda joogaa mahdollisimman monille. Osakeyhtiö perustettiin syyskuussa 2017. 

 

Tähän päivään mennessä olemme tuoneet hyvinvointipalveluita yli 40 organisaatiolle. Asiakkaisiimme lukeutuu niin pieniä kuin jättiyrityksiä. Suurin osa asiakkaidemme henkilöstöstä tekee henkisesti kuormittavaa asiantuntijatyötä, sekä istuu paljon päätteen edessä. Näistä aiheutuvia epätasapainotiloja tukemaan tarjoamme räätälöidyillä konsepteilla joogaa, ohjattua syvärentoutumista sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aiheita käsitteleviä luentoja. Teemme joogan ja meditaation mahdollisimman helposti ymmärrettäväksi sekä kynnyksen osallistumaan matalaksi. Ne kuuluvat kaikille, ja jokainen voi hyötyä näiden harjoitusten tuomista vaikutuksista jo ensimmäisellä kerralla! 

 

Tiimimme on kasvanut kahden naisen pyörittämästä yrityksestä nyt 18 hengen yhteisöksi. VIRTA-tiimi koostuu joogaopettajista, mindfulness-ohjaajista, harjoittelijastamme sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aiheista luennoivista asiantuntijoista. 

 

VIRTA Well-beingin missio on tuoda kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja mahdollisimman monille: yrityksille, lapsille ja urheilijoille. Haluamme olla asiakkaamme luotettu partneri hyvinvointipalveluiden tuojana yrityksen tärkeimmille resursseille - sen ihmisille. 

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy