Annika Hannus

VILLIYRTTIKURSSI LÄHILUONNOSSA -WORKSHOP

Helsinki Wildfoods on luontobrändi, joka edistää villiyrttien ja muiden suomalaisten luonnontuotteiden sekä luontoharrastuksen tunnettavuutta. Helsinki Wildfoods myy korkealaatuisia luonnontuotteita ja tuottaa palveluita, jotka vievät seikkailulle lähiluontoon. Oleskelu luonnossa on helppo portti läsnäoloon - jo muutama luonnossa vietetty hetki tuo valtavasti lisäenergiaa päivään. Villiruokaan perehtyminen nostaa luontoharrastuksen täysin uuteen ulottuvuuteen.

Annikan tavoite on suomalaisen villiruuan nostaminen vahvemmin osaksi suomalaista ruokakulttuuria ja viedä sitä maailmalle. Hän haluaa innostaa ihmisiä tutustumaan avaramielisesti lähiluontoomme, tuntemaan paremmin kansanperinteitämme ja arvostamaan upeaa jylhän pohjoista luontomme.

"Villiyrttikurssi lähiluonnossa" -workshopissa seikkaillaan lähiluonnossa ja inspiroidutaan villiyrteistä ja muista luonnon antimista! Osallistujat viedään unohtumattomalle seikkailulle, jonka aikana lähiluonto avartuu uusin silmin. Retkellä tutustutaan 5 – 15 syötävään luonnonkasviin ja osallistujat saavat vinkkejä sekä hyvinvointiin, ravitsemukseen että kasvien biologiaan liittyen. Kuulet kiehtovia tarinoita, kuinka tuttuja takapihan superkasveja on käytetty aikojen saatossa lääkinnällisessä mielessä ja minkälaisia uskomuksia niihin liittyy. Retkillä oivalletaan myös, kuinka villikasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa, taikoa niistä kotikosmetiikka ja hyödyntää muissa arjen askareissa.

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & ILTAPÄIVÄKERHOT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy