top of page

CATARINA

Yoga Teacher

42500433_178042303072196_396256502374989

NIMI: Catarina Böckerman

 

SYNTYMÄPÄIVÄ JA HOROSKOOPPI: 14.4. Aurinkomerkkini on oinas ja kuumerkkini on kalat - tulinen ulkopuolelta ja syvä kuin meri sisältä

 

ELÄMÄ ENNEN JOOGAA: Matkustelin ja tutkin maailmaa

 

KOULUTUS: RYT200 perinteinen Hatha-koulutus Balilla

 

OMA HARJOITUS: Asana + meditaatio + pranayama ja Nidra. 

 

OPETUSTYYLI: Kasvan joka päivä. Mitä enemmän opin, sitä vähemmän tiedän. Olen oppinut, että jooga ei ole niin vakavaa. Siinä on kyse yhteydestä itseensä ja rauhoittumisesta muun elämän kiireistä. Kyse on myös itsensä hyväksymisestä ja sovusta itseäsi ja muita kohtaan. Liikkeen kautta pystymme menemään syvemmälle itseemme. Joka kerta astuessasi matolle voit mennä syvemmälle itseesi. Sillä ei ole väliä onko jooga spirituaalista, henkistä vai fyysistä sinulle, mutta tärkeää on, että kunnioitat mitä se on sinulle ja annat sen riisua kaiken turhan.  Tee, ole, ja unohda turhat ajatukset. 

 

MINKÄ ASANAN OPETAT AINA: Kiertävät liikkeet. Ne auttavat meitä niin henkisesti kuin fyysisesti. 

 

LEMPIASANA: Happy baby ja half pigeon - syvä henkinen ja fyysinen vapauttaja lonkille.

 

LEMPISANONTA ‘’Be wild, but stay soft’’

 

KOTIPAIKKAKUNTA: Helsinki, Bali, ja tulevaisuudessa mikä tahansa saari. Saarielämä sopii minulle! 

 

KAUNEIMMAT PAIKAT JOSSA OLET KÄYNYT: Aidot ja vahingoittumattomat paikat Balilla.

 

MATKUSTUS TOIVELISTALLASI: 

-Mikä tahansa saari

-Pyhä paikka, kuten pyramidit

 

MITÄ HALUAT VIELÄ TEHDÄ ELÄMÄSSÄSI

-Meditoida pyramidin sisällä

-Kirjoittaa kirjan

-Esittää taidettani 

-Asua saaressa

 

PARHAAT BIISIT

1) CRAZY DANCING: Everything from Destiny’s Child to Jenny from the Block J-Lo and all the early -00 in between. 

2) YOGA: Sabrina Claudio Cycle + Daniel Ceasar Violet + Mild orange Some Feeling + Kishi Bashi I Am The Antichrist to You

3) MOOD BUSTER: Lion babe She’s a lady

4) EMOTION TRIGGER: Haux touch 

 

KIINNOSTUKSENI JOOGAN LISÄKSI: Naisten työ ja voimaannuttaminen ovat lähellä sydäntäni. Kaikki lähtee omasta itsestäni, ja elämän syklisyydestä. Haikailen syklisiä yhteisöjä. Olemme menossa tätä kohti pyhittämällä enemmän aikaa lähimmäisille. Yhteistyöllä kilpailun sijaan. Se on unelmani.  

ERITYISTALENTTISI: Ihmisten voimaannuttaminen tekemäön heille tärkeitä asioita, tabujen ja rajoittuneiden ajatusmaailmojen rikkominen.

 

MILLAISEN JÄLJEN HALUAT JÄTTÄÄ: Muistuttaa ihmisiä omasta ja maailman jumalisuudesta. Ainoastaan muistuttaa, sillä meillä kaikilla on se taika meissä. Meidän täytyy ainoastaan päästää se ulos, luottaa siihen ja kulkea omia unelmia kohti. Kun ymmärrämme tämän, pystymme saavuttamaan rauhan.

MITÄ SANOT IHMISELLE JOKA PELKÄÄ JOOGAN KOKEILEMISTA: Jooga eikä elämä ole niin vakavaa. Jooga on tapa muistuttaa ja herättää sinut muistelulle.  Joogan kautta voit kuunnella ja tulkita omia ajatuksiasi ja syventää itsetuntemustasi. Välillä harjoitus voi olla omasta kehostasi huolehtimista. Jooga on erilaista meille kaikille ja se voi muuttua ajan myötä. Anna sen liikuttaa ja kasvattaa. Ole rohkea ja kokeile. Olemme kaikki olleet aloittelijoita joskus. Ja elämän aikana tulemme lähtöviivalla monen monta kertaa. 

IMG_3156
42500433_178042303072196_396256502374989
bottom of page